Известие

Collapse
No announcement yet.

Свирене от задна дясна спирачка при движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свирене от задна дясна спирачка при движение

може ли ръчната нещо да е затегнала леко на задна дясна гума та да свири като на спиране. понеже скоро мисла да смена дискове и накладки отзад и ще спре да свири но явно пак ще опира. как се отпуска?
    1.9JTD 105+

Ако е ръчната се сменя жилото с ново или се раздвижва старото. Но може и да е от друго.
    В движение ли го прави или като спираш?
    Ако е в движение като натиснеш леко спирачка изчезва ли свиренето?
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

ми като гледам няма много значение. като карам бавно най се чува. под бавно става дума за под 30км. свири се едно свират прегряти предни спирачки при докосване
      1.9JTD 105+

Comment

А все пак те прегряват ли - има ли разлика в темп на задните дискове?
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

При мен беше същата история,оказа се жило ръчна спирачка.Откачаш жилото от апарата разбира се,ако си сръчен в ръцете и връщаш планката назад за всеки случай,караш и споделяш.
          Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
            При мен беше същата история,оказа се жило ръчна спирачка.Откачаш жилото от апарата разбира се,ако си сръчен в ръцете и връщаш планката назад за всеки случай,караш и споделяш.
            ама после като дърпам ръчната да не се появи пак свиренето?
            1.9JTD 105+

Comment

Ами ако е от жилото и не го смениш или оправиш е нормално да се появи. Това ще ти позволи обаче да потвърдиш или отхвърлиш причина за проблема. ти само като погледнеш ще видиш дали е заяло жило на ръчна или не.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Колеги има ли лек ако рачната ти мрзне когато надвор е под 0*. Това означава дека од некаде ми навлиза вода в жилото. Това моје ли да се оправи или само ново жило да си сложам
                Alfa 156 1.6 T.S 16V 98г.

Comment

Първоначално публикувано от slavco_156 Покажи съобщение
                  Колеги има ли лек ако рачната ти мрзне когато надвор е под 0*. Това означава дека од некаде ми навлиза вода в жилото. Това моје ли да се оправи или само ново жило да си сложам
                  Може, ако имаш нерви да наливаш през гуменото маншонче разни смазочни материали, грес, и каквото ти хрумне друго.....но най - добре си е ново жило.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                  X